Yoga les Wageningen

Donderdagochtend 9.30 - 10.45
Home » Samen aan de slag » Yoga les Wageningen

Dru yoga

Met de zachte, vloeiende en toch krachtige bewegingen is Dru yoga een zeer effectieve en ook een heel toegankelijke yoga vorm.

Dru staat bekend om zijn energy block releases, kortweg EBR genoemd.

Deze releases zorgen ervoor dat spanning in je spieren en gewrichten losgelaten kan worden, waardoor de energie weer vrijelijk door je lichaam kan stromen

Als je bewust tijd neemt voor wat je doet, bevordert dat je gezondheid.

Gun jezelf een moment voor jezelf en ervaar wat dat voor je kan betekenen

Wat kun je verwachten:

Bij een Dru yoga les beginnen we altijd met het activeren van het lichaam om ervoor te zorgen dat opgebouwde spanning loslaat en je lichaam voorbereidt voor de yoga houdingen. 

EBR, houdingen en reeksen is het vervolg van de les. We streven in je Dru yoga oefeningen altijd naar een vloeiende combinatie van beweging en ademhaling.

Als afsluiter van de les hebben we de ontspanning, deze zorgt er voor dat de de energie die los is gekomen wordt geintegreerd en stelt je lichaam in staat om in balans te komen.

Bewegen en ontspanning zal je ervaren in de yoga les.

Locatie & tarief

Locatie:

Yogacentrum Suniya
Haagsteeg 4
6708 PM Wageningen

Wanneer:

Donderdagochten 9.30 – 10.45

Aanmelden

 

Tarief:

Losse les € 12,50

10 lessen vanaf 7 Oktober € 110,00

5 ritten kaart € 60,00 ( 2 maanden geldig)

Proefles € 5,00  ( wordt verrekend indien je abonnement neemt )

  Dit zeiden anderen:

  ​De lessen die Marielle geeft zijn voorzien van zachtheid, beweging en verstilling en geven mij een hernieuwde boost aan pure energie. De vrijdagavond leent zich daar bij uitstek voor om heerlijk het weekend in te zakken en in alle rust de aandacht naar binnen te richten. Ik beveel de zachte afstemming, waarmee Marielle haar lessen inhoud geeft, van harte aan.
  Anneke

  Volgde thema workshops met Mariëlle

  F.A.Q

  Hoe weet ik dat deze yogales geschikt is voor mij?

  Heb je twijfels over bijvoorbeeld de yoga bewegingen of heb je meer informatie nodig, neem gerust contact met me op zodat we dit samen kunnen bespreken.