Over Mariëlle

Home » Over Mariëlle

Als geboren Friezin ben ik in 2018 verhuisd naar Gelderland om me daar verder te ontwikkelen.

DRU Yoga en Meditatie heeft balans in mijn leven gebracht en mijn hart veroverd.  Door de opleiding Orthomoleculaire voedingscoach heb ik nog een extra WAUW-factor gevonden en geleerd nog beter naar mijn lichaam te luisteren.
Door de combinatie van yoga, meditatie en voeding heb ik balans gevonden in mijn gevoeligheid en Frieze nuchterheid.

Mijn persoonlijke zoektocht begon 12 jaar geleden toen ik een stressvol leven had en op mijn 36e kreeg te horen dat mijn biologische klok vervroegd gestopt was. Dit na hormoon kuren en IUI behandelingen in een poging om mijn kinderwens in vervulling te laten gaan. Mijn lichaam voelde niet meer passend bij mij en ik had er veel moeite mee om mijn eigen lichaam nog te vertrouwen en te begrijpen.

Toen begon mijn zoektocht: sporten, voedingsadviezen, verschillende yoga vormen.
Overal veel van geleerd, maar het was tijdens mijn eerste DRU yogales dat mijn hart meteen geraakt werd. Het was meteen duidelijk dat ik hier verder mee wilde.
Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en door het volgen van workshops, cursussen en opleidingen, ben ik nu Dru Yoga en Meditatie docent.

Deze Dru reis heeft mij een stevige basis gegeven. Ik heb naar mijn lichaam, hart en geest leren luisteren en de meditatie heeft weer stilte en rust in mijn leven gebracht.

Via via kwam ik in aanraking met Orthomoleculaire geneeskunde. Hierdoor heb ik zelf ervaren hoe gezonde, natuurlijke voeding je leven op een positieve manier kan veranderen Omdat ik deze kennis graag wil delen, heb ik de opleiding orthomoleculaire voedingscoach gevolgd.

 

 

Door dit zo voor mijzelf te ervaren, heb ik mijn eigen ervaringen, kennis in Dru yoga, meditatie en gezonde, natuurlijke voeding gebundeld om andere mensen te kunnen ondersteunen in hun leven.

Nu kan ik oprecht zeggen: Ik leef het leven dat bij mij past.

Wat anderen zeggen over Mariëlle

De meditatie les was top! Echt heerlijk. Ik ben zo ontzettend in mijn hoofd bezig en kan het denken niet meer stoppen. Ik vind het dan ongelooflijk dat je me in deze diepe ontspanning en meditatie kan brengen, Vannacht ook heerlijk geslapen.
Anja

Volgde individuele meditatielessen en thema workshops met Mariëlle

Nooit handige ontspannings- en voedingstips missen?

Regelmatig stuur ik e-mails met tips en recepten.
Schrijf je in en je ontvangt regelmatig updates in je mailbox.