De herfst kleuren op je bord

door 11 nov 2020Blog

Home » Blog » De herfst kleuren op je bord

De herfst kleuren op je bord

 

Stamppotje regenboogwortel,

 

De herfst is weer begonnen en om mee te gaan met de natuur de mooie herfst kleuren op je bord. Het wordt weer kouder buiten en we kunnen wel wat steviger eten gebruiken om het lichaam warm te houden.

Een stamppot zonder de oer-Hollandse aardappel maar met de seizoengroentes: bloemkool, regenboogwortels en zoete aardappel, een verrassend verwarmend  recept.

Wat mijn werk zo mooi maakt is het uitzoeken wat deze seizoengroentes voor ons kan betekenen qua vitamines mineralen ect. elke keer sta ik weer perplex en kijk ik weer met hele andere ogen naar de ons zo bekende groentes. Dit recept mocht ik koken voor een goede vriendin van mij en onder het koken mijn enthousiasme overbrengen wat ik allemaal had gevonden. Wat ik nu ook graag met jullie deel.

 

0 reacties